Artlantis Studio

Met Artlantis Studio krijg je het volledige pakket.

Bovenop de fotorealistische render mogelijkheden van Artlantis Render biedt Artlantis Studio je een uitgebreide set aan animatie mogelijkheden.

Zo kan je in de Studio versie dynamische animatie's maken, lichten animeren, maar ook interactieve 360° panorama’s voor op je PC, tablet of mobiel creëren. (iVisit 3D)

 


Panorama

Neem een kijkje in je eigen ontwerp, draai rond, kijk omhoog en omlaag , het is alsof je in het midden van je eigen creatie staat.
Het resultaat van een panorama is een flash animatie die je met iedereen op je website kan delen. In combinatie met iVisit 3D en je tablet, maak je een virtuele rondleiding door je project.

Klik op de figuur om het panorama te starten.


VR Object

Hier staat het object centraal, bekijk het van alle kanten of draai in rond. Een VR object neemt veel minder plaats in dan een echte film en is zeer eenvoudig in te stellen.

Klik op de figuur om het panorama te starten.


Animatie

Maak een echte film, bepaal zelf het pad, laat objecten bewegen, doe de lichten aan en uit, kijk naar buiten terwijl de lucht voorbij schuift bij een ondergaande zon. Bijna alles is mogelijk.
Met de nieuwe interface is het nu nog eenvoudiger om alle individuele animaties met elkaar te synchroniseren.

 

 

Met iVisit 3D presenteer je al je panorama's en VR-Objecten op een tablet. De app is beschikbaar zowel voor iOS als voor Android.