Artlantis Render

Artlantis Render is de software voor het creëren van al je stilstaande beelden.

Artlantis is supersnel, eenvoudig in gebruik en levert verbluffende fotorealistische resultaten op. Dit allemaal dankzij een gebruiksvriendelijke, intuïtieve en krachtige interface.

Met een rijk gevulde basis bibliotheek van shaders, texturen en 3D-objecten tover je jou model om een sfeervolle rendering.

Voor nog meer variaties en objecten en texturen heeft Artlantis een on-line bibliotheek beschikbaar, met meer dan 5000 shaders en objecten, om uw realisaties nog meer te verfijnen.

Interface

Eén van de sterkste punten van Artlantis is de realtime preview. Alle wijzigingen en aanpassingen zijn onmiddelijk zichtbaar in het preview venster. Je ziet onmiddelijk het effect van je wijzigingen wat de productiviteit ten goede komt.

artlantis

 

Lichtbronnen

Het plaatsen van lichtbronnen is zeer eenvoudig, lichtbronnen zijn volledig aanpasbaar in het preview window.

Bepaal de positie, kies een kleur, een stralingshoek, een lichteffect en bepaal de lichtsterkte in lumen .

Met de IES profielen van verlichtings-leveranciers krijgt de lichtbron de correcte licht eigenschappen.


De optionele lichtkegel zorgt voor extra sfeer in je rendering.

artlantis

Zon en wolken

Een eigen lucht genereren met de keuzes uit verschillende soorten wolken, zorgt voor een grote variëteit in je presentaties.

Voor ieder project creëer je een nieuw realistische hemel met een wolken samenstelling naar keuze.

De zon is eenvoudig handmatig instellen of volgens de gewenste locatie op aarde voor een realistische zonnestudie.

Net zoals bij de verlichting kan het volumetrische effect van de lichtstralen, of "God rays", worden toegevoegd in de heliodon(zon) instellingen.

Om achteraf specifieke nabewerkingen uit te voeren op de gerenderde beelden, worden deze effecten opgenomen in specifieke lagen bij het exporteren naar het photoshop (*.psd) formaat.

godrays

Shaders

Meer dan 1000 texturen, shaders, objecten en billboards zijn standaard aanwezig in Artlantis.

Naast deze zeer uitgebreide set van meer geleverde materialen en objecten, heb je toegang tot de Artlantis Media Store voor nog meer variaties en keuze mogelijkheden.


Je kan heel de cataloog rustig doorbladen en met Media Credits download je enkel de materialen en/of objecten die je nodig hebt.


Media Credits zijn beschikbaar in onze webshop en worden gelinked aan je account zodat je ten alle tijde toegang hebt tot de Media Store.

Indien dit nog niet volstaat heb je de mogelijkheid om zelf je eigen shaders te maken op basis van eenvoudige afbeeldingen.

Ook eigen 3D objecten kunnen aan de Artlantis bibliotheek worden toegevoegd.

artlantis media

Connectiviteit

Artlantis biedt voor een aantal populaire CAD programma een plugin, de meest eenvoudige manier om je model in Artlantis te laden zonder gebruik te moten maken van een export bestand.

Omdat een project continue veranderd en aangepast wordt, moet de link naar Artlantis blijven bestaan, zonder dat je telkens alles opnieuw moet gaan instellen. Met "Use Reference file" verwijs je naar de vorige render file om alle instellingen zoals licht, zon, shaders, objecten, camera's, ... netjes over te nemen.

Artlantis ondersteund een hele reeks van 3D CAD formaten zoals DXF, DWG, DWF, OBJ, FBX en 3DS.